Live studie under Equitour

Havde du ikke mulighed for at gæste Equitour Aalborg i 2018, kan du herunder se vores udsendelser, som vi optog live under Equitour! Mød nogle af de stærkeste profiler inden for dansk dressur og spring, hør om den nye Almased-turnering, hvad Nations Cup går ud på eller lær nogle af elevrytterne fra Elevskole Cuppen at kende.

God fornøjelse!

Vi gentager succesen fra sidste år og opretter live studie under Equitour Aalborg, hvor tv-vært og journalist Louise Hededam samt Zibrasport igen vil dække de mange begivenheder under stævnet og invitere spændende ryttere ind i studiet.

Ud over at levere en masse spændende interviews med topryttere inden for både dressur og spring er det vores ønske at udbrede kendskabet til Equitour, så derfor vil vi komme mere bag om de mange spændende ting, der sker under Equitour, som fx Nations Cup, den nye amatørturnering Almased Dressage Amateurs og Elevskole Cup.

Louise er selv aktiv rytter og er dermed den helt rette person til at sikre nogle spændende interviews med de mange personer, som vil gæste studiet under dette års Equitour Aalborg.

Under stævnet vil der i pauserne blive sendt klip på storskærmene fra studiet.

Stil spørgsmål til rytterne – live fra stævnepladsen

Lørdag under stævnet inviterer Louise 4 ryttere i studiet, hvor publikum vil få mulighed for direkte at stille spørgsmål til deltagerne. Interviewet sendes direkte på storskærmen på pladsen, så alle har mulighed for at følge med i det spændende interview.

For dem, der ikke har mulighed for at være på pladsen under liveinterviewet, oprettes der en tråd på Facebook, hvor der vil være mulighed for også at stille spørgsmål, som Louise vil udvælge spørgsmål fra – link kommer senere.

Programmet bliver løbende opdateret:

Fredag: 11.40 - se udsendelsen her
I denne udsendelse gæster Kathrine Lindbøg Lang, der vandt onsdagens bronzetur i den nye amatørturnering studiet, Sara Hyrm, der vandt CDIOJ sammen med Laura J. Rasmussen og Anna M. Piechnik samt Gitte Dahl, der opnåede en 10. plads i CSIO3* big tour torsdag og som lige har været en del af det hold, der red en 3. plads hjem ved Nations Cup i Østrig.

Fredag: 18.40 - se udsendelsen her
Her kan du glæde dig til at få et helt eksklusivt interview med Alexander Helgstrand, få et blik af de eksklusive specialbiler og høre Finn Campen fra Campen Auktioner fortælle om vores specialbilauktion i aften, og dertil gæster Andrina Viebrock, der vandt gold-turen i amatørturneringen ALMASED Dressage Amateurs i onsdags studiet.


Lørdag: 11.40 - se udsendelsen her
Så er programmet for denne liveudsendelse klar og vi glæder os! Vi får nemlig besøg af springrytter Thomas Sandgaard og hans datter, Josefine Mørup Sangaard. Men dette er ikke det hele - vi har nemlig også fornøjelsen af at byde velkommen til 3 super sejr elevryttere, der deltager i Dansk Ride Forbunds ElevSkoleCup, nemlig Astrid Laugesen fra Vasehus Rideklub, Julie Overgaard fra SIV Sportsrideklubben Vallensbæk samt Frederik Emil Kilsholm fra Rideklubben Møllen. Og som om dette ikke var nok, så gæster Zascha Nygaard Andreasen og Martin Dinesen Neergaard, der er med på det danske Nations Cup-hold også studiet.

Lørdag: 15.30 - se udsendelsen her

Hvordan forbereder Cathrine Dufour sig mentalt til stævner? Hvad spiser Mathias Nørheden til morgenmad?

Er det spørgsmål, du også gerne vil have svar på, så sørg for at følge vores eksklusive liveudsendelse i dag kl. 15.30 direkte fra stævnepladsen med selveste Cathrine Dufour, Mathias Nørheden og Linnea Ericsson-Carey samt Severo Jurado Lopéz. Har du spørgsmål til stjernerne, så stil dem i kommentarfeltet her på Facebook inden kl. 15 og vi udvælger nogle, som vi tager med i udsendelsen.


Søndag: 11.40 - se udsendelsen her
Har du lyst til at møde Rikke Svane og Daniel Bachmann, som deltager i Nations Cup for dressur, høre Bo K. Møller fortælle om Nations Cup i spring lørdag, så skal du tune ind på Equitours Facebook-side eller se med direkte fra livestudiet kl. 11.40.

Søndag: 15.40 - se udsendelsen her
I den sidste liveudsendelse gæster Kasper H. Hansens groom studiet og derudover vil der være et eksklusivt interview med Cathrine Dufour, hvorefter Jens Trabjerg vil se tilbage og opsummere highlights fra de sidste 5 dage.

Link til live streaming vil du kunne finde her.

Kontakt os

Kontakt os for yderligere information eller spørgsmål vedr. stævnet

  • Grindstedvej 54, Uggerhalne, 9310 Vodskov
  • +45 40 25 49 86
  • jt@equitour.dk